Voorbeeld van een financiele analyse - €4,49   In winkelwagen

Overig

Voorbeeld van een financiele analyse

Dit verslag is een financiële analyse wat gebruikt kan worden als voorbeeld. In dit verslag worden de volgende aspecten behandeld: Solvabiliteit, liquiditeit, rentabiliteit, activiteit, werknemersgetallen, winst en omzet, beleggingskerngetallen en een portfolio matrix. In het verslag staat uitleg over de betekenis van de kerngetallen, de berekening en de opzet van een financiële analyse.

Voorbeeld 5 van de 21  pagina's

ilsavoois

11  beoordelingen

Door: RonaldAanen • 2 maanden geleden

Door: hyssam • 3 maanden geleden

Door: ingevandijk1996 • 3 maanden geleden

Door: mark_berbee • 8 maanden geleden

Door: bob_dresens • 1 jaar geleden

Door: mehmetcolakkadioglu • 1 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49  46x  verkocht
  • (11)
  Toevoegen