VERKOPEN
Zoeken
Arresten
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
127
1
(1)

20 Arresten van het Nederlandse strafrecht (Strafrecht II)

Dit document is perfect om jou voorbereiden op je tentamen. Alle rechtsvragen, rechtsregels, en relevante wetgeving worden benoemd inclusief een goede samenvatting van het desbetreffende arrest. Ook zijn de arresten onderverdeeld in de diverse onderwerpen van het strafrecht, dit maakt het overzichtelijker om te leren en te onthouden. Dit document bevat de arresten: letale longembolie, cicero-arrest, aanmerkelijke kans, porsche arrest, enkhuizerdoodslag arrest, melk- en water arrest, het motorpapieren arrest, het veeartsarrest, eindhovense brandstichting, cito-arrest, grenswisselkantoor arrest, videodozen arrest, wormerveerse brandstichting, danszaal soranus arrest, arrest hollende kleurling, het stormsteegarrest, de auditu arrest, oude kijk in t jatstraat-arrest, ozturk-arrest, saldus arrest.

Voorbeeld 1 van de 18 pagina's
Beoordelingen ( 1 )
Door lonnehemme  · 1 jaar geleden
Arresten
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
127
1
(1)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
onbekend
Geupload op
30 maart 2017
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2016/2017
Type
Arresten
JUDGEMENTS
Gekoppeld boek
Titel boek
Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht
Auteur(s)
M.J. Kronenberg, B. de Wilde
Jaar
augustus 2
Druk
6
Verkoper
ZILVER  
hona
Lid sinds 4 jaar geleden
75 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
6
7
2
0
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×