Samenvatting: Volledige stof eindexamen wiskunde c en uitgelegd - €8,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor VWO bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de VWO overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Volledige stof eindexamen wiskunde c en uitgelegd

In deze samenvatting staat ALLES (maar dan ook echt ALLES) wat je moet kennen voor het CE wiskunde (2017)C. Ik heb dit geschreven omdat er maar weinig examentrainingen van Wiskunde C te vinden zijn en ik het samengevat boekje (heb ik ook gekocht) onduidelijk vond. In dit boekje staat eerst een tabel met wat je allemaal moet weten voor het CE, vervolgens staan de hoofdstukken uitgelegd en is het verband tussen de tabel en de hoofdstukken uitgelegd, zo weet je zeker dat je alles kent. In de samenvatting zijn belangrijke formules dikgedrukt en zijn ook voorbeeld vragen( uitwerkingen) gegeven. Daarnaast zijn er ook afbeeldingen met grafieken etc. Ik heb zelf in totaal 15 uur gewerkt aan deze samenvatting, maar er staat dan nu ook alles in en de opmaak is vrij duidelijk vormgegeven! Dit is dus de beste uitkomst voor je wiskunde C examen! Succes!

Voorbeeld 1 van de 22  pagina's

chiarastam

Ook beschikbaar in bundel 1

4  beoordelingen

Door: sriver • 2 jaar geleden

Door: pevelot • 2 jaar geleden

Door: mexoerademakers • 2 jaar geleden

Door: jeremykleuters • 2 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

8,49  15x  verkocht
  • (4)
>   Toevoegen