VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€10,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
4.553
87
(24)

Moduleopdracht Projectmanagement - projectplan, cijfer 10

Moduleopdracht van de module Projectmanagement van opleidingsinstituut NCOI. Opdracht: het schrijven van een projectplan voor je organisatie. Beoordeling: cijfer 10 Beoordeling: Cijfer10 (100%) Motivatie en verbeterpunten Beste X, Mooi persoonlijk voorwoord en een prima inhoudelijke samenvatting. In de inleiding geef je een duidelijk beeld van de organisatie waar je dit projectplan gaat uitvoeren: Het herinrichten van het restaurant van X. Vervolgens worden alle verplichte onderdelen uit het projectplan op een goed niveau inhoudelijk uitgewerkt. Ook besteed je heel goed aandacht aan de verantwoording vanuit de theorie en geef je helder weer waarom je welke keuzes gemaakt hebt. Goed gebruik gemaakt van de PDCA-cyclus. De verwijzingen naar de literatuur zijn op een juiste wijze opgenomen. De uitwerking is logisch opgebouwd en er is een heldere structuur aangebracht die consequent gehanteerd wordt. Er wordt in correct Nederlands geschreven. Samen met de bijlagen is het een prima projectplan. Niets op aan te merken: een 10 dus! Ik wens je veel succes met de uitvoering ervan en ik wens de mensen die van het vernieuwde restaurant gebruik gaan maken: veel gezellige uurtjes onder het genot van een lekker hapje eten. Succes met het vervolgen van de opleiding.

Voorbeeld 3 van de 18 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 24 )
Door marjanjacobs  · 3 maanden geleden
Door astelpstra  · 4 maanden geleden
Door marjoleindriessen  · 5 maanden geleden
Door dimgv  · 5 maanden geleden
Door daniellevanmansom-lengkeek  · 8 maanden geleden
ESSAY
€10,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
4.553
87
(24)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
5 mei 2017
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2016/2017
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Projectmatig werken in de praktijk
Auteur(s)
E. Schouten
Jaar
2012
Druk
1
Verkoper
ZILVER  
ingjes03
Lid sinds 2 jaar geleden
121 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
9
20
6
1
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×