VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
495
36
(16)

Marketingmanagement, cijfer 9

De moduleopdracht ter afronding van de module Marketingmanagement met eindcijfer 9 (zie beoordeling hieronder!), ingeleverd in april 2017 voor de bachelor HBO Bedrijfskunde. Beoordeling: Een mooie opdracht. U maakt de opdracht vanuit het onderzoek dat u heeft uitgevoerd bij uw organisatie. De opdracht voldoet aan de beoordelingscriteria. U maakt een samenvatting, die redelijk de rode draad op inhoud van de gehele opdracht beschrijft. U hoeft niet te schrijven wat u gedaan heeft. Het gaat alleen om de inhoud. U volgt de onderdelen zoals beschreven in de exameninformatie. Daarbij geeft u aandacht aan alle onderdelen. Het geheel is mooi systematisch beschreven. Ook de relatie tussen de theorie en de praktijk wordt gelegd en de aangeboden literatuur wordt toegepast . U weet boeiend te rapporteren. Er wordt redelijk gebruik gemaakt van literatuurverwijzingen en/of bronvermeldingen. Dat laatste mag meer. Zeker in de praktische uitwerking. U gebruikt wel diverse modellen. Immers dan laat u meer zien hoe u theorie en praktijk kunt koppelen. De uitwerking is goed gerelateerd aan de praktijk en heeft daarmee relevante waarde. Juist dat is de kracht van uw opdracht: zaken zijn zo in praktijk te brengen. De opdracht is goed uitgevoerd. U laat zien dat u helicopterview hebt. Kortom: waardevolle opdracht voor uzelf en voor de organisatie.

Voorbeeld 1 van de 16 pagina's
Beoordelingen ( 16 )
Door rdmvanbaars  · 7 maanden geleden
Door xingx  · 11 maanden geleden
Door emmetje  · 1 jaar geleden
Door jordifijnheer  · 1 jaar geleden
Door wdiana11  · 1 jaar geleden
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
495
36
(16)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
9 mei 2017
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2016/2017
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Modern marketingmanagement
Auteur(s)
Gert-Jan Scheers
Jaar
Onbekend
Druk
1
Verkoper
ZILVER  
Loes81
Lid sinds 2 jaar geleden
254 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
15
48
8
4
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×