VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
252
6
(4)

Projectmanagement, cijfer 9

Moduleopdracht ter afronding van de module projectmanagement, met eindcijfer 9 (zie beoordeling hieronder), ingeleverd maart 2016. (Ter info: Deze module had ik al afgerond tijdens de opleiding Officemanagement die ik voorafgaand deed aan de bachelor Bedrijfskunde. De inhoud van de examenopdracht is voor beide opleidingen gelijk.) Beoordeling: In de uitwerking van dit projectplan komende onderwerpen in een juiste volgorde en omvang terug. Inhoudelijk is de samenvatting niet geheel zelfstandig leesbaar. De onderdelen zijn voldoende uitgewerkt. Keuzes hadden nog wel iets beter gemotiveerd kunnen worden en het onderdeel kwaliteit nog iets specifieker. De theorie uit de module is herkenbaar gebruikt voor de uitwerking. Er is hierbij gebruik gemaakt van passende literatuurverwijzingen. De notatiewijze voldoet niet geheel aan de gestelde exameneisen (vijfde APA-richtlijnen). Het gebruik van paginanummers wordt gehanteerd voor een citaat. De literatuurlijst voldoet. Dit geldt ook voor de algemene verzorging en taalgebruik.

Voorbeeld 1 van de 16 pagina's
Beoordelingen ( 4 )
Door rdmvanbaars  · 7 maanden geleden
Door xingx  · 11 maanden geleden
Door nancyl  · 1 jaar geleden
Door Alettevanespelo  · 2 jaar geleden
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
252
6
(4)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Onderwerpen
Geupload op
10 mei 2017
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2015/2016
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Projectmatig werken in de praktijk
Auteur(s)
E. Schouten
Jaar
Onbekend
Druk
1
Verkoper
ZILVER  
Loes81
Lid sinds 2 jaar geleden
254 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
15
48
8
4
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×