VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€4,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
782
48
(17)

Begeleidingsplan 1

Opdracht Schrijf een begeleidingsplan voor een van jouw cliënten die je begeleid; * Selecteer samen met je praktijkbegeleider een geschikte casus * Inventariseer de cliënt situatie1 m.b.v. een passend inventarisatie instrument. Denk aan een op de opleiding gebruikt of een in de praktijk gehanteerd model. Verantwoord je keuze en onderbouw de gehanteerde methode van informatieverzameling. Toon aan hoe je mogelijke risicofactoren rondom veiligheid van de cliënt en/of derden bespreekbaar hebt gemaakt * Analyseer een cliënt situatie m.b.v. multi causaal model (Snellen). Gebruik hierbij op de opleiding geboden literatuur om je analyse te onderbouwen. Werk alle modaliteiten op micro- meso- en macroniveau uit. Leg verbanden en geef aan wat de wisselwerking is tussen persoon, omgeving en maatschappij * Beschrijf in welke mate de draaglast, draagkracht en het draagvlak van de cliënt worden beïnvloed door de situatie * Formuleer twee, logisch vanuit de analyse volgende, hypothesen die een mogelijke verklaring bieden voor de situatie van de cliënt. Verantwoord hierbij op welke referentiekader(s) deze hypothesen zijn gebaseerd (Snellen) en welke theorie daaraan ten grondslag ligt * Verantwoord de probleemstelling, maak hierbij onderscheid tussen hoofdprobleem en deelproblemen. Beargumenteer de samenhang tussen de niveaus * Formuleer in samenspraak met de client doelen die aansluiten bij de gewenste situatie.

Voorbeeld 1 van de 16 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 17 )
Door nisrine2017  · 4 maanden geleden
Door roosvanholsteijn  · 8 maanden geleden
Door elif-ozer  · 9 maanden geleden
Door dayananp  · 9 maanden geleden
Door lisand  · 10 maanden geleden
ESSAY
€4,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
782
48
(17)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
25 mei 2017
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2016/2017
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
7.4
Verkoper
ZILVER  
mevro
Lid sinds 5 jaar geleden
48 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
2
10
3
0
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×