Résumé: Cours de civilisation de l'Amérique latine - L1/S2 LEA - €4,49   In winkelwagen

Samenvatting

Résumé: Cours de civilisation de l'Amérique latine - L1/S2 LEA

Cours de civilisation de l'Amerique latine traduit en français. Interventionnisme nord-américain; conflit US/Mexique; bolivarismo VS panamericanismo; Peron et le péronisme; l'Amérique latine durant la Guerre froide; révolution sandiniste; de Allende a Pinochet.

Voorbeeld 1 van de 15  pagina's

Rdgs

1  beoordeling

Door: georgeskrist • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49  7x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen