VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
880
18
(9)

Moduleopdracht Bedrijfscommunicatie, cijfer 8,5

Moduleopdracht ter afronding van de module Bedrijfscommunicatie met eindcijfer 8,5 (zie beoordeling hieronder!), geschreven in juni 2017. De opdracht was om een gedeeltelijk communicatiecanvas te schrijven. Als je de opmerkingen uit de beoordeling toepast in jouw eigen opdracht, kun je met gemak een nog een hoger cijfer halen. Veel succes toegewenst! Beoordeling: Eindresultaat: 8,50 8,50 (100%) Module: Bedrijfscommunicatie Examen: moduleopdracht Opmerking: Uitwerking van de opdracht: De opdracht is prima uitgevoerd zoals beschreven in de exameninformatie. De verplichte onderdelen worden goed behandeld. Goed onderzoek. Advies om verantwoording van onderzoek te doen. De samenvatting is een goed managementsurvey. Graag zag ik de acties in een schematisch plan van aanpak. Een goede smart doelstelling voor het paper. Een goede inleiding over xxx, maar voortaan graag met apart vermeld Missie, Visie en GVP’s . Advies om de Destep analyse in zijn geheel toe te voegen. Theorie/literatuur/inhoud: de student weet vanuit de aangeboden theorie in de module relevante theorieën/modellen te selecteren om toe te passen. De invulling van de communicatiemiddelen is prima. Graag meer aandacht voor de theorie, dat communicatiestrategie niet alleen bijv. Ruler inhoudt, maar ook een visie op het reputatie, relatie en issuemanagement. De uitwerkingen worden goed onderbouwd vanuit de behandelde theorie. Goede verwijzingen naar het boek. Praktijkgerichtheid/toepassing: In de uitwerking wordt rekening gehouden met de aansluiting op de praktijk situatie van de organisatie. De uitwerking van de opdracht is goed realiseerbaar met een smart communicatieplan; prima als je voortaan ook de kosten in het plan noemt. Niveau: De leerdoelen van de module worden op het aangegeven niveau beheerst. Algehele verzorging en leesbaarheid: Logisch opgebouwd en gestructureerd; leesbaar en in correct Nederlands. Layout goed. Bedrijfscommunicatie - moduleopdracht Pagina 1 van 1

Voorbeeld 1 van de 14 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 9 )
Door xingx  · 11 maanden geleden
Door sabrinamoelard  · 1 jaar geleden
Door hhamelink  · 1 jaar geleden
Omdat de opdracht voor het ambtelijk apparaat is geschreven en niet goed toe te passen op mijn opdracht.
Door mennotangenbergh  · 1 jaar geleden
Door Viv0869  · 1 jaar geleden
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
880
18
(9)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
27 juni 2017
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2016/2017
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Verkoper
ZILVER  
Loes81
Lid sinds 2 jaar geleden
255 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
15
48
8
4
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×