VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
354
3
(2)

Module Organisatiegedrag - inclusief beoordeling

De moduleopdracht ter afronding van de module Organisatiegedrag. De uitgebreide beoordeling staat hieronder vermeld. Indien je de daarin vermelde opmerkingen toepast op je eigen moduleopdracht, komt dat je cijfer ten goede. Veel succes! Module: Organisatiegedrag 7,00 (100%) Opmerking: Een probleemstelling is uitgewerkt met een logische werkaanpak. Een logische opbouw met afgeleide deelaspecten is uitgevoerd. De behandelde onderdelen zijn voldoende toegepast en leveren voldoende beeldvorming op. Een relevante probleemstelling is opgetekend die aansluit op: beroepspraktijk/werkorganisatie/ 3 niveaus/relevante ontwikkeling/op voorgaande module. De probleemstelling wordt bekeken vanuit meerdere invalshoeken en op basis van theorie en modellen worden deze voldoende behandeld en in relatie gebracht met praktijksituatie en vraagstelling. De inhoud van deze module is voldoende praktisch gemaakt. De opbrengst mag specifieker en diepgaander uitgewerkt worden op basis van theorie, eigen interpretaties en na te streven doelgedragingen. Voldoende afbakening is gehanteerd en is voldoende gericht op werkorganisatie, urgentie, relevantie en beroepspraktijk. Een koppeling is gemaakt met gedrag en organisatie vanuit voldoende invalshoeken. De theorie wordt minder diepgaand toegepast en de eigen vertaalslagen en eigen visie mogen ietwat meer naar voren komen in eigen interpretaties. De praktijkgerichtheid is voldoende geslaagd en de inhoud sluit aan op relevante ontwikkelingen en gaat minder diepgaand in op de succesfactoren van de eigen werkorganisatie en de organisatiecontext. Het bijhorend draagvlak en veranderurgentie komen minder specifiek tot uiting en deze informatie geeft een minder uitgediepte beeldvorming m.b.t. verandercontext en na te streven doelgedrag op de 3 niveaus. Het doelgedrag mag diepergaand worden omschreven op basis van het gewenste en waarom dit zo urgent is voor de organisatiecontext. De praktijkgerichtheid is voldoende geslaagd en de inhoud sluit minder onderbouwd aan op relevante gedragscontext op drie niveaus en gaat minder diepgaand in op de succesfactoren van de eigen werkorganisatie en de organisatiecontext. Als uitgangspunt kan je hierop een verdere vertaalslag maken naar een verdere draagvlak. De analyse van het doelgedrag op de drie analyseniveaus wordt verkennend doorlopen en de analyse in hoeverre individuele gedragskenmerken een rol spelen wordt minder specifiek weergegeven. Het weergegeven advies wat de organisatie kan doen om het beoogde doelgedrag te realiseren mag meer onderbouwing opleveren en welke organisatiegedrag op de eerder genoemde drie niveaus moet welke aandacht krijgen mag ook meer uitwerking genieten. Een veranderplan / plan van aanpak / samenhangende aanpak mogen meer handen en voeten krijgen op basis van jouw advies. Organisatiegedrag - moduleopdracht Pagina 1 van 1

Voorbeeld 4 van de 19 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 2 )
Door xingx  · 6 maanden geleden
Door mvergers40  · 1 jaar geleden
ESSAY
€10,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €25,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
354
3
(2)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Onderwerpen
Geupload op
28 juni 2017
Aantal pagina's
19
Geschreven in
2016/2017
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Verkoper
ZILVER  
Loes81
Lid sinds 2 jaar geleden
255 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
15
48
8
4
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×