VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€15,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €27,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
200
6
(2)

Moduleopdracht Organisatieverandering, personeel en begeleiding NCOI

Resultaat: 8, voldoet aan de richtlijnen die NCOI stelt. Feedback: U heeft de opdracht uitgevoerd zoals beschreven in de exameninformatie. U bent goed in staat gebleken om bij de oriëntatie op het probleem/vraagstuk door te dringen tot de kern en u heeft daarbij hoofdzaken en bijzaken ruim voldoende kunnen scheiden. Homan wordt goed gebruikt en gekoppeld aan theorie van o.a. De Caluwé en vanzelfprekend Kloosterboer. Er is sprake van een onderwerp op tactisch niveau. Onderzoeksmethoden hebben voldoende diepgang en onderbouwing. SPECIFIEKE TIPS, TOPS EN VERBETERPUNTEN: Het gebruik van de literatuur is goed. U bent in staat de in de module aangereikte kennis te koppelen aan de opdracht. U weet daarbij de keuzes en toepassing te beargumenteren. U heeft goed gebruik gemaakt van de modellen. Goed dat u in uw organisatielandschap ook typerende sub-culturen hebt vermeld, compleet met typerende uitspraken. Weerstand wordt goed beschreven. Veranderkundige aanpak en de verandermanager hebben voldoende diepgang. Uw literatuurverwijzingen zijn zeer compleet. U toont aan een organisatieverandervraagstuk op strategische wijze te kunnen benaderen en op geïntegreerde wijze te kunnen oplossen. Door aandacht te geven aan de verschillende perspectieven laat u zien dat u ook de organisatorische consequenties kunt inschatten. De structuur van de opdracht voldoet goed aan de eisen die gesteld worden wat betreft structuur, vorm en opbouw. Nette rapportage. Teksten zijn voldoende leesbaar. Voldoende bewaking van rode draad. Beste .., een ervaren studente aan het woord. Succes met het afronden van uw studie.

Voorbeeld 4 van de 13 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 2 )
Door anne_kroese  · 5 maanden geleden
Door mhellinga59  · 6 maanden geleden
ESSAY
€15,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €27,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
200
6
(2)
Document informatie
Instelling
Studie
Pagina's
13
Geschreven
2016/2017
Type
ESSAY
Titel boek
Organisatiedynamica
Auteur(s)
t. Homan
Jaar
2005
Druk
1
Heel Boek
Ja
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Geupload
17 juli 2017
Verkoper
GOUD  
jazz31
Lid sinds 3 jaar geleden
401 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
15
89
32
5
4

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 250.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.