VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€15,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €27,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
69
1
(0)

Moduleopdracht Organisatieverandering, personeel en begeleiding NCOI

Hoe voert u de opdracht uit? In uw moduleopdracht werkt u de volgende onderwerpen uit, in de volgorde waarin ze genoemd worden: Beschrijf in het kort de organisatie (en/of het onderdeel) en de omstandigheden waarin deze verkeert. U kunt voor meer details eventueel een bijlage toevoegen. Beschrijf de aanleiding voor de verandering en het beoogde eindresultaat. Analyseer de manier waarop de organisatie of het onderdeel daadwerkelijk functioneert. Beschrijf vervolgens hoe het staat met het verandervermogen van de organisatie, hoe de machtsverhoudingen in elkaar zitten en met welke belangen er rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de veranderaanpak. Maak een beargumenteerde inschatting van mogelijke weerstand en geef aan hoe u daarmee in uw veranderaanpak rekening houdt. Maak een beargumenteerde keuze voor een bepaalde veranderaanpak. U refereert hierbij expliciet aan de geschetste aanpakken door Homan en Kloosterboer. Beschrijf op basis van de voorgaande stappen de gewenste stijl en benodigde kwaliteiten van de verandermanager die de veranderingen moet begeleiden.

Voorbeeld 4 van de 13 pagina's
ESSAY
€15,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €27,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
69
1
(0)
Document informatie
Instelling
Studie
Pagina's
13
Geschreven
2016/2017
Type
ESSAY
Titel boek
Organisatiedynamica
Auteur(s)
t. Homan
Jaar
april 2005
Druk
1
Heel Boek
onbekend
Docent(en)
William Lengton
Cijfer
8
Geupload
17 juli 2017
Verkoper
ZILVER  
jazz31
Lid sinds 3 jaar geleden
267 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
11
52
22
4
3

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 250.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.