Allesomvattende samenvatting Biologische Psychologie NL&ENG - €6,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Biologische Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Biologische Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Allesomvattende samenvatting Biologische Psychologie NL&ENG

Laatste update van het document: 2 jaar geleden

Een allesomvattende samenvatting van de lastige cursus Psychobiologie. Het is een combi van een Nederlandse & Engelse samenvatting omdat sommige dingen nu eenmaal in het Engels beter te begrijpen zijn en de vertaling naar Nederlands wordt erg verwarrend en lastig. Met duidelijke plaatjes alles goed uitgelegd. Zo veel mogelijke aanvulling op de hoorcolleges

Voorbeeld 10 van de 88  pagina's

sennapsy

Ook beschikbaar in bundel 1

5  beoordelingen

Door: romanvanopstal • 3 maanden geleden

Door: Josconi • 4 maanden geleden

Door: enisavekemans • 1 jaar geleden

Door: edacanikli • 2 jaar geleden

Door: basjansen2 • 2 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,48  30x  verkocht
  • (5)
  Toevoegen