VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€6,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
20
0
(0)

Samenvatting Recht

Deze samenvatting is bedoeld voor de eerstejaars studenten, en de AD instroomklassen in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan Hogeschool Rotterdam. Deze samenvatting vormt het alle belangrijke stof voor het deel 'Recht' van de module Bedrijfsomgeving Economie Recht. De volgende hoofdstukken zijn samengevat: - Inleiding in het recht - Privaatrecht - Ondernemingsrecht - Productaansprakelijkheid - Intellectueel eigendom - Onrechtmatige daad en aansprakelijkheid Met deze samenvatting is de reader "Bedrijfsomgeving en Recht" van HRO zo goed als overbodig. Gegarandeerd een goed cijfer!

Voorbeeld 4 van de 35 pagina's
SAMENVATTING
€6,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
20
0
(0)
Document informatie
Pagina's
35
Geschreven
2017/2018
Type
SAMENVATTING
Titel boek
Onbekend
Auteur(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
ISBN
Onbekend
Druk
Onbekend
Heel Boek
onbekend
Geupload
14 november 2017
Verkoper
umitmermer
Lid sinds 2 jaar geleden
9 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
1
0
0
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 250.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.