Samenvatting 'Het beslissingsmodel van 348/350 Sv' - 13e druk - €2,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechtsgeleerdheid bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechtsgeleerdheid overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting 'Het beslissingsmodel van 348/350 Sv' - 13e druk

Uitgebreide samenvatting van het rode boekje 'het beslissingsmodel van 348/350 Sv', dertiende druk. Dit boekje geeft een goed inzicht in de kern van het Nederlandse strafprocesrecht en wordt veelvuldig gebruikt tijdens het vak Inleiding Strafrecht. Voor extra inzicht in dit onderwerp raad ik aan het boekje zelf ook te lezen, maar deze samenvatting kan goed worden gebruikt als een rode draad en/of ondersteuning tijdens het leren voor het tentamen.

Voorbeeld 2 van de 11  pagina's

marisekok

3  beoordelingen

Door: pascalmkiza • 4 maanden geleden

Door: sophie-2000 • 11 maanden geleden

Door: jericajansen • 11 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99  15x  verkocht
  • (3)
  Toevoegen