Samenvatting: Geschiedenis Werkplaats tijdvak 6-7-8 - €2,99   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: Geschiedenis Werkplaats tijdvak 6-7-8

Een samenvatting van Geschiedenis. De methode is Geschiedenis werkplaats. De samenvatting is van tijdvak 6, 7 en 8. Het bevat de kenmerkende aspecten, jaartallen en alle andere belangrijke informatie.

Voorbeeld 2 van de 15  pagina's

michelleeee01

1  beoordeling

Door: gijsbertkoetsier • 1 jaar geleden

veel te veel spelfouten en slechte punctuatie, niet de 3,50 waard

Door: michelleeee01 • 1 jaar geleden

Hoi. Ik weet niet hoe dat is gebeurd. Oorspronkelijk bevat mijn samenvatting symbolen zoals pijltjes ertussen, wat het overzichtelijk maakt. Om de een of andere reden zijn die pijltjes weggevallen. Hierdoor lijkt het alsof ik een hoop interpunctie ben vergeten. Dit was niet de bedoeling en ik hoop dat je er dus toch nog iets aan hebt.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99  1x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen