Examen hanteren van crisissituaties en onvoorziene situaties - €6,49   In winkelwagen

Tentamen

Examen hanteren van crisissituaties en onvoorziene situaties

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Een uitgebreid examen over hanteren van crisissituatie en onvoorziene situaties. (examen, werkproces 1.7). voor de opleiding verpleegkunde niveau 4 Mijn examen ging over een cliënt met een hypo, hierin heb ik gehandeld. Het examen bestaat uit 13 pagina's Het examen is beoordeeld met een goed en heeft veel tijd en energie in gezeten. In verband met privacy heb ik de casus ingekort en veranderd. het examen bestaat uit de volgende onderdelen: - casus - De crisis- of onvoorziene situatie - Diabetes in het kort (anatomie/pathologie) - Soorten diabetes - Behandeling diabetes - Soort gebruikte insuline - Verpleegkundige aandachtspunten - Wet- en regelgeving - Procedures - evaluatie Erg handig voor het opstellen van je examen

Voorbeeld 2 van de 14  pagina's

sharonvoyen

16 beoordelingen

Door: mailnaarcindy • 4 dagen geleden

Door: Chayma90 • 3 maanden geleden

Door: violablumen • 4 maanden geleden

Door: mounaliza86 • 5 maanden geleden

Door: rschoppen • 6 maanden geleden

Door: vansteendiana • 8 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,49  45x  verkocht
  • (16)
  Toevoegen