Moduleopdracht Projectmanagement Dynamisch vergaderen - €10,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Projectmanagement bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Projectmanagement overzichtspagina 

Overig

Moduleopdracht Projectmanagement Dynamisch vergaderen

In deze moduleopdracht projectmanagement die beoordeeld is met een dikke 8, wordt een dynamische vergaderruimte gemaakt. De beoordeling van de docent was als volgt: Motivatie: Prima uitwerking van de moduleopdracht met voldoende aansluiting op de algemene leerdoelen. Goede uitwerking van de verplichte onderdelen uit de exameninformatie. Niveau voldoende aangetoond met voldoende en correcte toepassing van de theorie. Voldoende onderbouwing vanuit de theorie. Beperkte structurering. Teksten mogen aantrekkelijker gemaakt worden. Voldoende literatuur verwijzingen. Taalgebruik van voldoende niveau. Literatuurlijst correct opgesteld volgens APA-richtlijnen [zie ook exameninformatie]. Verbeterpunten: Maak teksten, zoals o.a. de Samenvatting, minder massief en daardoor aantrekkelijker om te lezen door minimaal iedere tien regels een witregel in te lassen. Maak de projectdoelstelling ook SMART. Tips: Nummer Bijlagen met Romeinse cijfers. Gebruik in hoofdstuk 1 en 2 ook genummerde paragrafen. De opdracht van projectmanagement was als volgt: U levert een zelfgemaakt plan van aanpak in van een project uit uw eigen praktijk. In alle gevallen schrijft u het vanuit de rol van projectleider. Hiermee koppelt u de theorie aan een praktische leerervaring. In deze moduleopdracht zijn de onderdelen uitgewerkt uit van het plan van aanpak conform het boek Projectmatig werken in de praktijk. Hierbij is gebruik gemaakt van de template Plan van aanpak. Het plan van aanpak is beperkt tot de onderstaande onderdelen. Procedures zijn hierin buiten beschouwing gelaten (denk aan projectbeheersing/-bewaking). Het betreffen de volgende onderdelen die ook in deze volgorde is uitwerkt: Aanleiding Doel van het project (SMART) Op te leveren resultaat (SMART) Afbakening (incl. productdecompositie (PBS)) Randvoorwaarden, uitgangspunten en aannames Relaties met andere projecten Projectaanpak/fasering Projectorganisatie en -communicatie (organogram en interne en externe communicatie) Planning (GANTT diagram) Kosten (out of pocket en uren) Risico's (risico's, kans, impact, eigenaar en maatregelen)

Voorbeeld 3 van de 18  pagina's

nancyl

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

10,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen