VERKOPEN
Zoeken
OVERIG
€10,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
162
1
(0)

Moduleopdracht Projectmanagement Dynamisch vergaderen

In deze moduleopdracht projectmanagement die beoordeeld is met een dikke 8, wordt een dynamische vergaderruimte gemaakt. De beoordeling van de docent was als volgt: Motivatie: Prima uitwerking van de moduleopdracht met voldoende aansluiting op de algemene leerdoelen. Goede uitwerking van de verplichte onderdelen uit de exameninformatie. Niveau voldoende aangetoond met voldoende en correcte toepassing van de theorie. Voldoende onderbouwing vanuit de theorie. Beperkte structurering. Teksten mogen aantrekkelijker gemaakt worden. Voldoende literatuur verwijzingen. Taalgebruik van voldoende niveau. Literatuurlijst correct opgesteld volgens APA-richtlijnen [zie ook exameninformatie]. Verbeterpunten: Maak teksten, zoals o.a. de Samenvatting, minder massief en daardoor aantrekkelijker om te lezen door minimaal iedere tien regels een witregel in te lassen. Maak de projectdoelstelling ook SMART. Tips: Nummer Bijlagen met Romeinse cijfers. Gebruik in hoofdstuk 1 en 2 ook genummerde paragrafen. De opdracht van projectmanagement was als volgt: U levert een zelfgemaakt plan van aanpak in van een project uit uw eigen praktijk. In alle gevallen schrijft u het vanuit de rol van projectleider. Hiermee koppelt u de theorie aan een praktische leerervaring. In deze moduleopdracht zijn de onderdelen uitgewerkt uit van het plan van aanpak conform het boek Projectmatig werken in de praktijk. Hierbij is gebruik gemaakt van de template Plan van aanpak. Het plan van aanpak is beperkt tot de onderstaande onderdelen. Procedures zijn hierin buiten beschouwing gelaten (denk aan projectbeheersing/-bewaking). Het betreffen de volgende onderdelen die ook in deze volgorde is uitwerkt: Aanleiding Doel van het project (SMART) Op te leveren resultaat (SMART) Afbakening (incl. productdecompositie (PBS)) Randvoorwaarden, uitgangspunten en aannames Relaties met andere projecten Projectaanpak/fasering Projectorganisatie en -communicatie (organogram en interne en externe communicatie) Planning (GANTT diagram) Kosten (out of pocket en uren) Risico's (risico's, kans, impact, eigenaar en maatregelen)

Voorbeeld 3 van de 18 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

OVERIG
€10,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
162
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
2 april 2018
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2017/2018
Type
Overig
Persoon
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Projectmatig werken in de praktijk
Auteur(s)
E. Schouten
Jaar
Onbekend
Druk
1
Verkoper
ZILVER  
nancyl
Lid sinds 1 jaar geleden
57 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
5
4
2
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×