VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€4,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €4,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
179
16
(8)

Samenvatting alle artikelen voor juridische en ethische aspecten

Dit bestand bevat een samenvatting van alle voorgeschreven artikelen voor het vak juridische en ethische aspecten 2018. Inhoud: Een jaar herziening kinderbeschermingsmaatregelen: het kind meer centraal maar de werking is nog niet optimaal – Straatman De wet tijdelijk huisverbod – Jacobs en van Stralen De aanvaarbare termijn in jeugdbeschermingszaken – Huijer en Weijers Beslissingen over kinderen in problematische opvoedingssituaties – Juffer Maria Herczorg over babyluiken en babyhuizen – Juffer Handreiking beroepsgeheim, 6 stappen voor zorgvuldig handelen – GGZ Nederland Basismodel meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling – GGZ Nederland Basisdocument – Het afwegingskader in de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling Wie beslist? De autonomie van minderjarigen in het geven van toestemming voor een medische behandeling – de Kievit Het ouderschapsplan in de rechtspraktijk – M. van der Lans Aanpassing afstemmings- en gezagsrecht gewenst voor ongehuwd samenwonende ouders – W.M. Schrama Evaluatie van het ouderschapsplan en misvatting in de media – Geurts Hoofdstuk 4 – Contact en omgang met het kind – Koens en van der Linden Het adolescentenstrafrecht; een flexibel sanctiestelsel voor jongvolwassenen – Kempen Hoger beroep tegen een uithuisplaatsingbeslissing en de rol van de minderjarige – De Jong – De Kruijff & van der Zon Wat is de meerwaarde van de bijzondere curator? – Klaver De jeugdstrafzitting: een pedagogisch perspectief – Rap & Weijers

Laatste update van het document: 11 maanden geleden
Voorbeeld 4 van de 51 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 8 )
Door Simone_vermeulen  · 3 weken geleden
Door laurien1993  · 10 maanden geleden
Door liselottevanderwerken  · 11 maanden geleden
Door maravendel  · 11 maanden geleden
Door floralmekinders  · 11 maanden geleden
SAMENVATTING
€4,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €4,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
179
16
(8)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
9 mei 2018
Aantal pagina's
51
Geschreven in
2017/2018
Type
Samenvatting
Verkoper
GOUD  
charrxxxxx
Lid sinds 4 jaar geleden
461 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
22
104
21
2
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×