Samenvatting geschiedenis 4 vmbo gl / tl - €10,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting geschiedenis 4 vmbo gl / tl

Samenvatting geschiedenis van 12 hoofdstukken! - boek memo 3 vmbo - kgt - boek memo 4 vmbo - kgt Inhoud: Eerste Wereldoorlog, Tweede Wereldoorlog, Koude Oorlog, Industriële revolutie, staatsinrichting en veel meer. De ideale voorbereiding & hulpmethode voor je (eind)examens. Voor meer duidelijkheid en overzicht is er een inhoudsopgaven aanwezig. Bovendien is de samenvatting nakeken door een geschiedenis docent.

Voorbeeld 5 van de 53  pagina's

edeligoz

2 beoordelingen

Door: marwoh • 7 maanden geleden

Door: yanboek • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

10,49  9x  verkocht
  • (2)
  Toevoegen