Samenvatting Grip op de AVG - €3,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor HBO-Rechten bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de HBO-Rechten overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Grip op de AVG

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Samenvatting van het boek Grip op de AVG handboek en werkboek van dr. Koen Vermissen, mr. drs. Jeroen Terstegge en Natalja Krijgsman (eerste druk). In de samenvatting staan alle hoofdstukken van het handboek en van het werkboek hoofdstukken 2, 10 en 11. Deze samenvatting bevat alle stof die je moet leren voor het vak AVG van de minor Veiligheid en Recht op het Windesheim.

Voorbeeld 3 van de 16  pagina's

RamonavW

Ook beschikbaar in bundel 1

3 beoordelingen

Door: whaas • 1 jaar geleden

Prima samenvatting

Door: ralfarntzen • 1 jaar geleden

Door: sharonbrand • 1 jaar geleden

Veel spelfouten! 3,50 is te duur voor dit.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,99  20x  verkocht
  • (3)
  Toevoegen