Summary: Kern van het internationaal publiekrecht - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechtsgeleerdheid bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechtsgeleerdheid overzichtspagina 

Samenvatting

Summary: Kern van het internationaal publiekrecht

Samenvatting van het boek van Nollkaemper voor het vak Inleiding Internationaal en Europees recht. Het boek richt zich vooral op het internationale aspect.

Voorbeeld 6 van de 51  pagina's

EB89

13 beoordelingen

Door: Itsanicky • 3 jaar geleden

Door: Gijsjee12 • 4 jaar geleden

Door: carmenkuijer@hotmail.com • 5 jaar geleden

Door: laura95 • 5 jaar geleden

Door: mirjamgrimmelius • 5 jaar geleden

Door: Thamarsikkes • 5 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  128x  verkocht
  • (13)
  Toevoegen