Business Model Generation Samenvatting - 8,9 - €3,48   In winkelwagen

Samenvatting

Business Model Generation Samenvatting - 8,9

Geen zin om het boek te kopen, te laat begonnen met leren of gewoon extra goed leren met een samenvatting? I got you! Met deze uitgebreide samenvatting heb ik een 8,9 gehaald en haal ook jij je tentamen! De complete samenvatting is gebaseerd op alle hoofdstukken uit het boek 'Business Model Generatie - Alex Osterwalder Yves Pigneur &'. Om er zeker van te zijn, dat jouw tentamen gemakkelijk zal gaan worden, heb ik ook de informatie van de PowerPoints uit alle lesweken in de samenvatting verwerkt! Veel succes!

Voorbeeld 3 van de 8  pagina's

merijnraaphorst

6  beoordelingen

Door: joelz3 • 3 weken geleden

Door: hs-koeiman • 5 maanden geleden

Door: rickwijntje • 8 maanden geleden

Door: brontcharlotte • 10 maanden geleden

Door: bramstoker • 10 maanden geleden

gewoon goed en alles klopt met het boek

Door: jordyk6 • 10 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,48  22x  verkocht
  • (6)
  Toevoegen