Geschiedenis vwo samenvatting hoofdstuk 9.6-9.10 - €2,99   In winkelwagen

Samenvatting

Geschiedenis vwo samenvatting hoofdstuk 9.6-9.10

Gebruik deze samenvatting voor paragraaf 9.6 t/m 9.8 voor je geschiedenis tentamen en haal gegarandeerd een hoog cijfer! Ik heb de samenvatting gemaakt aan de hand van de kenmerkende aspecten, jaartallen, begrippen, informatie uit het boek, aantekeningen in de les en de filmpjes van JORTgeschiedenis. Kortom: alle informatie die je nodig hebt voor je toets, zit in deze samenvatting. Veel succes! Let op: voor de rest van het hoofdstuk raad ik je aan om ook mijn andere samenvatting te kopen die over 9.1 tot en met 9.5 gaat.

Voorbeeld 2 van de 5  pagina's

dreamerr

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99
  • (0)
  Toevoegen