Samenvatting systeemfysiologie - €9,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting systeemfysiologie

[Behaald resultaat met deze samenvatting: 16/20] OOK VOOR 3E BACHELOR BIOCHEMIE! Samenvatting systeemfysiologie volgens de powerpoints van de lessen. Bevat 127 pagina's samenvatting en 17 pagina's inhoudstafel. Ook handig voor de richting biochemie aangezien zij exact hetzelfde vak hebben in hun 3e bachelor. H1: Cardiovasculair systeem H2: Respiratoir systeem H3: Urinair systeem H4: Gastrointestinaal stelsel H5: Endocrien systeem

Voorbeeld 10 van de 144  pagina's

2017

Ook beschikbaar in bundel 1

1  beoordeling

Door: liesbethv95 • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

9,49  4x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen