VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€10,50
Ook beschikbaar in bundel v.a. €20,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
571
38
(18)

Eindopdracht HBO bedrijfskunde fase 1, ingeleverd 1 augustus 2018 - Cijfer 8

Dit is de eindopdracht van HBO bachelor bedrijfskunde fase 1 van het NCOI als afsluiting van het eerste leerjaar. Het gaat over een verandering van de bedrijfscultuur. Deze is beoordeeld met het cijfer 8 en de beoordeling staat hieronder weergeven. Opdracht is in 2018 geschreven. Verder de vraag om discreet met de moduleopdracht om te gaan ivm plagiaat. beoordeling: (De motivatie voor het onderzoek is helder. De probleemdefinitie is actueel en relevant voor de praktijk door de vraag naar inzicht in randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie van de nieuwe bedrijfscultuur in de gemeente. De onderbouwing van de probleemdefinitie is gedegen uiteengezet. De aansluiting van de probleemdefinitie op de inhoud van de opleiding had iets uitgebreider beschreven mogen worden. De centrale onderzoeksvraag vloeit logisch voort uit de probleemanalyse en de deelvragen zijn juist geformuleerd. Het door u geschetste theoretisch kader is ruim voldoende, u haalt diverse relevante theorieën en modellen aan en past deze in eigen bewoordingen toe. U laat overtuigend zien het geleerde in de praktijk te kunnen herkennen en te kunnen toepassen. De variabelen zijn verwerkt in het onderzoeksmodel, de hypothesen zijn helder. De opmaak en structuur van de opdracht zijn eenduidig. Het gebruik van spelling en grammatica is accuraat. De door u gehanteerde schrijfstijl is passend bij het niveau van de opleiding. Gefeliciteerd met het behalen van deze opdracht en veel succes met uw verdere studie.)

Laatste update van het document: 11 maanden geleden
Voorbeeld 3 van de 21 pagina's
Beoordelingen ( 18 )
Door rtroumen  · 1 dag geleden
Door lisadewaal  · 1 week geleden
Door nickvo  · 2 weken geleden
Door FrancisSolleveld  · 2 maanden geleden
Door danieltjuhhh  · 3 maanden geleden
ESSAY
€10,50
Ook beschikbaar in bundel v.a. €20,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
571
38
(18)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
5 september 2018
Aantal pagina's
21
Geschreven in
2017/2018
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Praktijkgericht onderzoek
Auteur(s)
Mandy van der Velde, Paul Jansen
Jaar
Onbekend
Druk
2
Verkoper
ZILVER  
MFens
Lid sinds 1 jaar geleden
157 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
9
30
9
0
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×