INTERNATIONAAL PUBLIEKRECHT: samenvatting boek/ literatuur Nollkaemper - €6,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor RGBIR00005 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de RGBIR00005 overzichtspagina 

Samenvatting

INTERNATIONAAL PUBLIEKRECHT: samenvatting boek/ literatuur Nollkaemper

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

BEHAALD CIJFER: 8.0 Heb jij geen zin het gehele boek van Nollkaemper samen te vatten? Wil je toch nog even de hoofdlijnen uit de voorgeschreven literatuur doornemen voor het hoorcollege en/of je tentamen? Dan zoek jij dit document! Een uitgebreide, maar beknopte samenvatting van de voorgeschreven literatuur op overzichtelijke wijze samengevat voor jou. Klik, koop en download dit document!

Voorbeeld 10 van de 93  pagina's

dm95

Ook beschikbaar in bundel 1

5  beoordelingen

Door: markdaniels • 1 maand geleden

Door: dm95 • 1 maand geleden

Bedankt voor je super positieve beoordeling. Naast dat ik jou in de toekomst ook nog hoop te kunnen helpen aan samenvattingen, hoop ik tevens van harte dat je je tentamen zult halen. Succes!

Door: daanschoonderbeek • 1 maand geleden

Door: dm95 • 1 maand geleden

Bedankt voor je super positieve beoordeling van mijn document! Hopelijk heb je er veel aan bij de voorbereiding van je tentamen(s). Ik hoop je ook voor andere vakken te kunnen voorzien van samenvattingen, kijk eens bij mijn aanbod :) Alvast veel succes met het maken van je tentamen!

Door: isahuizing • 1 maand geleden

Door: dm95 • 1 maand geleden

Bedankt voor je super positieve beoordeling. Naast dat ik jou in de toekomst ook nog hoop te kunnen helpen aan samenvattingen, hoop ik tevens van harte dat je je tentamen zult halen. Succes!

Door: evelinehouwing • 11 maanden geleden

Door: dm95 • 10 maanden geleden

Antwoord verwijderd door de gebruiker

Door: dm95 • 10 maanden geleden

Bedankt voor je positieve beoordeling ten aanzien van mijn document. Hopelijk heb je er iets aan. Succes met studeren voor het tentamen IPR!

Door: amberheidema • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,99  3x  verkocht
  • (5)
  Toevoegen