Bedrijfskundig management voor IT - €8,99   In winkelwagen

Case

Bedrijfskundig management voor IT

Moduleopdracht voor de module Bedrijfskundig management voor IT. Eindcijfer 6,5 feedback: Het stuk is conform de exameneisen. Ook is er een juiste balans tussen de theorie en de praktijk. Belangrijk is op te merken dat de verbeteringen wat aandacht behoeven: mensen, middelen en methoden zijn in de uitwerking nog niet uitvoerig genoeg gebruikt. Dit is terug te zien in de probleemstelling: Binnen de divisie XXXX is er onvoldoende alignment tussen de business en IT waardoor er onder andere niet genoeg kennis is bij de twee partijen met betrekking tot elkaars vakgebieden. Hiernaast zijn er geen gezamenlijke doelstellingen, risico’s en beloningen tussen business en IT. Student is niet voldoende ingegaan op de impact die het ontbreken van alignment heeft op de organisatie. In de uitvoering moet er nog uitvoerig gekeken worden naar de combinatie van mensen, middelen en methoden omdat deze aan de basis staan van het bereiken van alignment.

Voorbeeld 4 van de 16  pagina's

haaktheman

Ook beschikbaar in bundel 2

2 beoordelingen

Door: amaryllis7 • 9 maanden geleden

Door: ikbenutmar • 9 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

8,99  8x  verkocht
  • (2)
  Toevoegen