Samenvatting: TENTAMEN AANBIEDING! - Onderzoek - Nel Verhoeven 6de druk - TENTAMEN AANBIEDING! - €10,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Onderzoek bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Onderzoek overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: TENTAMEN AANBIEDING! - Onderzoek - Nel Verhoeven 6de druk - TENTAMEN AANBIEDING!

Een uitgebreide samenvatting van het nieuwste (6de druk) boek 'Wat is Onderzoek' van Nel Verhoeven. Deze samenvatting bevat alle begrippen die duidelijk te onderscheiden zijn van de tekst. 'Wat is Onderzoek' is een boek wat de hele opleiding als prettig naslag werkt en of voor tentamens relevant is. Hoofdstuk twee is niet opgenomen in de samenvatting aangezien dit hoofdstuk basiskennis uitlegt.

Voorbeeld 4 van de 30  pagina's

charlottetimmer

82 beoordelingen

Door: karsheerink • 13 uur geleden

Door: jbrok28 • 2 dagen geleden

Door: mauricepaulusma • 4 dagen geleden

Door: cohenhen • 4 dagen geleden

Door: elisetepper • 5 dagen geleden

Door: tjittesijbesma • 5 dagen geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

10,49  392x  verkocht
  • (82)
  Toevoegen