VERKOPEN
Zoeken
Tentamen
€5,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
1.584
79
(24)

Kwaliteitsverbeterplan

Hierbij verkoop ik mijn uitgebreid examen 5, onderdeel kwaliteitsverbeterplan (werkproces 2.2). Het examen is beoordeeld door een hbo-verpleegkundige. Ter privacy heb ik een aantal zaken in het examen veranderd, denk hierbij aan cliënten. Het examen gaat over mijn kwaliteitsverbeterplan met als probleemstelling: De probleemstelling is dat de continuïteit van kwaliteitszorg onvoldoende is gewaarborgd. Dit komt door onvolledige en onduidelijke interventies die in het zorgplan staan opgesteld. En is beschreven volgens evidence based practice. Het examen bevat de volgende onderdelen: - inleiding - probleemomschrijving - het onderzoek - de 0-meting - conclusie 0-meting, probleemomschrijving - doelstelling (beschreven volgens de smart) - verbetervoorstel - richtlijnen en protocollen - de 1-meting - het probleem op micro-, meso- en macroniveau - productevaluatie - evidence based practise uitleg Ook erg handig als je examen over een ander onderwerp gaat. Veel onderdelen zijn makkelijk te gebruiken.

Voorbeeld 2 van de 20 pagina's
Beoordelingen ( 24 )
Door ruuja_ahmed  · 5 dagen geleden
Door anne-sophiebedijn  · 2 weken geleden
Door anatasic  · 1 maand geleden
Door grietje-1968  · 1 maand geleden
Door EmaHa  · 1 maand geleden
Tentamen
€5,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
1.584
79
(24)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
23 september 2018
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2017/2018
Type
Tentamen
Bevat
Onbekend
Verkoper
ZILVER  
sharonvoyen
Lid sinds 1 jaar geleden
178 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
18
20
17
1
4

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×