HBO SOCIAL WORK MWD /SPH Jaar 1 Propedeuse 1676 Paper agogische gespreksvaardigheden met video en beoordeling - €7,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Maatschappelijk Werk en Dienstverlening overzichtspagina 

Essay

HBO SOCIAL WORK MWD /SPH Jaar 1 Propedeuse 1676 Paper agogische gespreksvaardigheden met video en beoordeling

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Paper voor het vak 1676 agogische gespreksvaardigheden HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en SPH 2017/2018. Cijfer 7.4. werkstuk welke alle eisen behandeld voor het vak met beoordeling van docent. Ideaal als leidraad of inspiratie voor het uitschrijven van je eigen paper. Inclusief video van de gespreksopdracht met een cliënt als hulpverlener.

Voorbeeld 5 van de 21  pagina's

socialworkhsleiden

4  beoordelingen

Door: SeikanD • 2 maanden geleden

Door: illse_van_vlijmen • 8 maanden geleden

Door: jordi-klomp • 1 jaar geleden

Door: hajar_guenaoui • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

7,48  8x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen