Moduleopdracht Organisatiegedrag NCOI Cijfer 9 - €14,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Human Resource Management bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Human Resource Management overzichtspagina 

Essay

Moduleopdracht Organisatiegedrag NCOI Cijfer 9

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Moduleopdracht Organisatiegedrag, cijfer 9. Hieronder commentaar beoordelaar. Dit is een goed uitgewerkte opdracht, waarin aan de meeste punten die in de opdracht genoemd werden prima is voldaan. Dit heeft dan ook geresulteerd in een goed plan van aanpak, met tijdspad, dat zijn onderbouwing vindt in het voorgaande stuk. Er zijn een aantal kleiner aandachtspunten naar voren gekomen. -De visie van de organisatie is goed gegeven, en ook is impliciet de strategie gegeven (het overtreffen van de verwachtingen van de gast) Dit duidt op een strategie van het type 'costumer intimacy', hetgeen jammer genoeg in het stuk niet benoemd is, waar wel een typering van de strategie gevraagd wordt in de opdracht. Voor de structuur is de typering wel gegeven (platte organisatie). -De analyse van competenties is op zich netjes uitgewerkt. Wanneer aangegeven zou worden aan welke competenties het schort bij het ongewenste gedrag (het lijkt mij de competentie Gastgerichtheid), zou de analyse helemaal af zijn. Verder zijn de analyses ook goed uitgewerkt.

Voorbeeld 3 van de 17  pagina's

eveline_lamber

13  beoordelingen

Door: heleenvanwingerden • 1 maand geleden

Door: bally_17 • 3 maanden geleden

Door: hbomer1981 • 5 maanden geleden

Door: tinekedegraaf66 • 5 maanden geleden

Door: Joella • 5 maanden geleden

Door: mirthevn • 9 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

14,49  42x  verkocht
  • (13)
>   Toevoegen