VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€15,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €23,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
158
11
(7)

Module opdracht Personeelsmanagement. Cijfer 7,5

De moduleopdracht geeft antwoord op de volgende hoofdvraag: Hoe kan uw organisatie, uitgaande van de organisatiestrategie, zorg dragen voor een optimale fit tussen de medewerker en de organisatie? Moduleopdracht: 1. Beschrijf hoe de huidige taakverdeling van de HR-activiteiten in uw organisatie is. Maak hiervoor gebruik van het rollenmodel van Ulrich (paragraaf 3.2.2 van het boek Organisatie- en personeelsmanagement). 2. Beschrijf de ontwikkelingsfase van het personeelsmanagement in uw organisatie. Gebruik hiervoor het piramidemodel van Vinke (paragraaf 3.2.1 van het boek Organisatie- en personeelsmanagement). 3. Beschrijf de business positionering van uw organisatie aan de hand van de theorie in paragraaf 2.3 van het boek Organisatie- en personeelsmanagement. 4. Beschrijf beknopt de strategische koers van de organisatie voor de komende 5 jaar en de daarvan afgeleide doelstellingen (maximaal 3) voor de korte termijn (1 à 2 jaar). 5. Deze afgeleide doelstellingen van de organisatie zijn het uitgangspunt voor het vervolg van deze opdracht. Beschrijf op welke manier HR kan bijdragen aan de afgeleide doelstellingen. Herleid hieruit twee dominante HR-thema's om verder uit te werken. 6. Welke werkterreinen van HRM zijn betrokken bij deze dominante thema's. Welke HR stuurgetallen gaat u gebruiken om het gewijzigde beleid binnen deze werkterreinen te monitoren? Verwerk dit alles in een matrix zoals is beschreven in figuur 8.6 in het boek Organisatie- en personeelsmanagement: Inzet HR werkterreinen per dominant thema. Sluit de moduleopdracht af met een onderbouwd en concreet verbeterpunt gericht op een optimale fit tussen de medewerker en de organisatie. Stel daarbij de HR-rol van de leidinggevenden binnen uw organisatie centraal. Uw verbeterpunt richt u aan het management van de organisatie. Indien u bij een grote organisatie werkt kunt u de opdracht toepassen op één onderdeel van de organisatie waar u voldoende zicht op heeft.

Laatste update van het document: 8 maanden geleden
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 7 )
Door jennifervanderveen  · 20 uur geleden
Door candy200585  · 6 dagen geleden
Door miej_kimberly  · 1 week geleden
Door adkrieger78  · 2 maanden geleden
Door biancabalk  · 3 maanden geleden
ESSAY
€15,00
Ook beschikbaar in bundel v.a. €23,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
158
11
(7)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
14 oktober 2018
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2017/2018
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Organisatie- en personeelsmanagement
Auteur(s)
Jan-Willem Rengelink, Klaas Schouwstra
Jaar
Onbekend
Druk
2
Verkoper
ZILVER  
pana
Lid sinds 9 maanden geleden
54 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
6
10
6
1
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×