Oefententamen Sociaal Functioneren- Signaleren van gedrag - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Social Work bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Social Work overzichtspagina 

Tentamen

Oefententamen Sociaal Functioneren- Signaleren van gedrag

Oefententamen van 60 vragen over H1, H2, H7, H8, H11, H12, H13, H14 en H16 van Ontwikkelingspsychopathologie bij kinderen en jeugdigen van auteurs Jakop Rigter en Malou van Hintum. Antwoorden onder aan het bestand. Voor het vak Sociaal functioneren- Signaleren van gedrag bij Social Work (Windesheim Zwolle)

Voorbeeld 2 van de 11  pagina's

jenniferhuver

6  beoordelingen

Door: ruthbloemheuvel • 10 maanden geleden

Door: lysetteveldman • 1 jaar geleden

Door: michelkroon • 1 jaar geleden

Door: ambersmeenk • 1 jaar geleden

Door: kimdokter • 1 jaar geleden

Door: esmeegroen • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  23x  verkocht
  • (6)
  Toevoegen