Samenvatting: Filosofie: Het voordeel van de twijfel H1 en H2 (bondig) - €4,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor VWO bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de VWO overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Filosofie: Het voordeel van de twijfel H1 en H2 (bondig)

‘Het voordeel van de twijfel’ door Tim van Mey (filosofie examen scepticisme) H1 en H2 heel goed samengevat. Hier heb ik alle belangrijke dingen die je moet weten heel overzichtelijk in gezet zodat je het een stuk makkelijker kan leren. Ik heb hier al een SE over gehad en alles wat gevraagd werd stond in mijn samenvatting! (8,2 gehaald)

Voorbeeld 4 van de 17  pagina's

isabelvanm

1  beoordeling

Door: yaratelgenkamp • 1 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,48  3x  verkocht
  • (1)
>   Toevoegen