het effect van tweetaligheid op de Nederlandse taalontwikkeling - €6,49   In winkelwagen

Essay

het effect van tweetaligheid op de Nederlandse taalontwikkeling

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Uit onderzoek blijkt dat het brein van tweetalige kinderen anders werkt (Bosma, 2014). Tweetalige kinderen hebben te maken met dubbele taken. Daarnaast is het taalaanbod verdeeld over taal A en Taal B. In dit artikel wordt onderzocht wat voor effect tweetaligheid heeft op de Nederlandse taalontwikkeling van het kind. Vaak wordt gedacht dat het beheersen van een tweede taal nadelig is voor het leren van het Nederlands. Is dat wel zo?

Voorbeeld 2 van de 6  pagina's

HYOY

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,49
  • (0)
  Toevoegen