VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€8,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
55
3
(0)

IO1 3OPS

In dit document is het IO1 van 3OPS te vinden. Hiervoor kregen we een luchthaven toe gewezen en of we een LCC of FSC waren. Ook kregen we te horen wat het grootste vliegtuig was dat op onze airport moest kunnen landen. In dit verslag waren wij een LCC en hadden wij een B747-400 die moest kunnen landen op de airport. We hebben van een top 10 LCC airports een top 4 moeten maken en hier vervolgens een airport uit moeten kiezen en dit kunnen onderbouwen waarom we dit airport hebben gekozen. Voor dit verslag hebben wij een 6.6 behaald.

Voorbeeld 3 van de 19 pagina's
ESSAY
€8,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
55
3
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Vakcode
Onderwerpen
Geupload op
8 november 2018
Aantal pagina's
19
Geschreven in
2017/2018
Type
Essay
Docent(en)
-
Cijfer
6.6
Verkoper
ZILVER  
lisanne1009
Lid sinds 1 jaar geleden
104 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
3
1
0
4

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×