VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€8,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
62
6
(0)

IO2 3OPS

In dit document is IO2 van kernthema 3OPS te vinden. We moesten een terminal capacity van paris orly airport veranderen. In dit verslag staat onderandere current terminal cpacity, acutal peak hour level of service, forecast & Terminal expansion, expansion proposal etc. We moesten het verslag in het engels maken. In dit verslag staat verwerkt hoe we de airport kunnen vergroten zodat het later niet in de problemen zou komen wanneer het aantal passagiers toeneemt.

Voorbeeld 2 van de 15 pagina's
ESSAY
€8,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
62
6
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Vakcode
IO23OPS
Onderwerpen
Geupload op
8 november 2018
Aantal pagina's
15
Geschreven in
2017/2018
Type
Essay
Docent(en)
-
Cijfer
8.0
Verkoper
ZILVER  
lisanne1009
Lid sinds 1 jaar geleden
55 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
1
0
0
3

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×