VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€2,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
43
3
(1)

Economie Samenvatting - LWEO Plus Verdienen en Uitgeven

Te laat begonnen met leren of gewoon extra goed leren met een samenvatting, I got you! Met deze uitgebreide samenvatting heb ik een 9,2 gehaald en haal ook jij jouw toets! De complete samenvatting is gebaseerd op 'Reader Verdienen en Uitgeven - LWEO Plus', waarin de hoofdstukken 'Inkomen verdienen, De economische kringloop, De structuur, Goede tijden, slechte tijden' worden besproken! Om er zeker van te zijn, dat jouw tentamen gemakkelijk zal gaan worden, heb ik ook de informatie van de PowerPoints uit alle lesweken in de samenvatting verwerkt! Ook staan de begrippenlijsten aan het einde van ieder hoofdstuk! Veel succes!

Voorbeeld 3 van de 22 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 1 )
Door Tanisha15  · 5 maanden geleden
SAMENVATTING
€2,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
43
3
(1)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
12 november 2018
Aantal pagina's
22
Geschreven in
2014/2015
Type
Samenvatting
Verkoper
ZILVER  
merijnraaphorst
Lid sinds 1 jaar geleden
296 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
53
20
13
1
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×