VERKOPEN
Zoeken
Tentamen
€7,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
41
2
(0)

bedrijfskundig adviesrapport

Module opdracht bedrijfskundig management. beoordeeld met een 7. Een adviesrapport. De doelgroep is het management van de organisatie waarvoor u werkzaam bent.1.een analyse van (de samenhang van) de organisatie aan de hand van het business model (zie noot 1); 2.een analyse van het functioneren van de organisatie en de besturing van de organisatie vanuit de vier verschillende perspectieven (een organisatie als open, economisch, organisatorisch en sociaalpsychologisch systeem); 3.een gemotiveerd oordeel over de effectiviteit en efficiency van (het functioneren van en het besturen van) de organisatie; 4.gemotiveerde voorstellen tot verbetering van het functioneren en besturen van de organisatie waarbij u ook de onderwerpen informatietechnologie, leiderschap, control en vertrouwen betrekt.

Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Tentamen
€7,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
41
2
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
21 november 2018
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2017/2018
Type
Tentamen
Bevat
questions
Gekoppeld boek
Titel boek
Klantgestuurde businessmodellen
Auteur(s)
Dirk Houtgraaf, Marleen Bekkers
Jaar
Onbekend
Druk
2e druk
Verkoper
BRONS  
martewillems
Lid sinds 1 jaar geleden
13 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
4
0
0
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×