VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€8,38
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
209
19
(4)

Samenvatting: Notities Schadevergoedingsrecht ODAS

Dit zijn volledige notities voor het vak Schadevergoedingsrecht, gedoceerd door Professor Kruithof in het academiejaar 2017-2018, maar geheel herbruikbaar in academiejaar 2018-2019. Wat mag je verwachten: - Je kan examentips verwachten, door de Prof ‘gehint’ tijdens de hoorcolleges. - Je kan samenvattingen (in kaders) terugvinden van de belangrijke theoretische delen (handig bij het herhalen). - Er zijn talrijke visuele voorstellingen / schema’s / samenvattende kaders. - Indicaties van de delen waar de prof een hoge nadruk op legt en welke delen minder belangrijk zijn voor de prof. - Feedback van de collectieve bespreking over het examen schadevergoeding van januari 2018, zodat je je een beeld kan vormen over de examen-vraagstelling. Laat je niet afschrikken door het aantal pagina’s, dat is louter door de layout en de vele kadertjes/illustraties. Deze samenvatting werd vorig jaar ook verkocht aan 8 (tevreden!) studenten. Aangezien ik enkele delen heb verduidelijkt en samengevat, is het geüpload als een "nieuw" document (vandaar de '0' downloads). Ik slaagde voor dit vak louter op basis van deze notities. Stuur mij gerust bij vragen. Veel succes gewenst!

Laatste update van het document: 7 maanden geleden
Voorbeeld 4 van de 212 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 4 )
Door ambervandenbussche99  · 6 maanden geleden
Door karldelauw  · 6 maanden geleden
Door vr97  · 6 maanden geleden
Door Muisje1  · 7 maanden geleden
Door nicolpae  · 7 maanden geleden
Dankjewel! Succes met de examens!
SAMENVATTING
€8,38
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
209
19
(4)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
22 november 2018
Aantal pagina's
212
Geschreven in
2017/2018
Type
Samenvatting
Verkoper
ZILVER  
nicolpae
Lid sinds 4 jaar geleden
84 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
5
3
1
2
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×