Samenvatting VHR - Verandermanagement, leiderschap en HRM - 2019 Hanze - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Facility Management bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Facility Management overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting VHR - Verandermanagement, leiderschap en HRM - 2019 Hanze

Laatste update van het document: 11 maanden geleden

Samenvatting tentamenstof Verandermanagement, leiderschap en HRM (VHR). Zowel voor HIB als FIB-studenten. Geschreven aan de hand van de boeken (Bedrijfskunde Integraal & Personeelsmanagement), PowerPoints, aantekeningen en proeftentamen(s). Dit in het kader van de opleiding Facility Management (Hanze).

Voorbeeld 3 van de 26  pagina's

Wouter123

Ook beschikbaar in bundel 1

17  beoordelingen

Door: teunigruppen • 1 week geleden

Door: marije_schnabel • 11 maanden geleden

Door: wietsevanamerongen • 11 maanden geleden

Door: alezco5 • 1 jaar geleden

Door: martoncazemier • 1 jaar geleden

Door: jensz98 • 1 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  41x  verkocht
  • (17)
  Toevoegen