Geslaagde Eindscriptie Sociaal Pedagogische Hulpverlening NCOI - €15,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Sociaal Pedagogische Hulpverlening overzichtspagina 

Scriptie

Geslaagde Eindscriptie Sociaal Pedagogische Hulpverlening NCOI

Dit is een compleet geslaagde afstudeerscriptie voor 4e jaars NCOI studenten Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Cijfer: 7.4 in december 2018. Onderwerp: betere afstemming niet-westerse allochtonen binnen een zorginstelling. Deze scriptie kan gebruik worden om direct zelf met dit onderwerp aan de slag te gaan. Alle relevante theoretische modellen en theorieën worden besproken en onderbouwd. Er is een uitgebreid en uitgewerkt praktijkonderzoek inclusief semi-gestructureerde interviews. Complete goede indeling scriptie, alle relevante literatuur aanwezig, praktijkonderzoek kan zo worden overgenomen, onderzoeksontwerp is klaar met conclusies en aanbevelingen. Downloaden en direct aan de slag!

Voorbeeld 4 van de 59  pagina's

danielemmen

1  beoordeling

Door: Leo128 • 3 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15,49  5x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen