VERKOPEN
Zoeken
SCRIPTIE
€15,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
112
1
(0)

Geslaagde scriptie NHL Stenden verbeteren bezettingsgraden hotel

Dit is een 4e jaars geslaagde (7.5) eindscriptie voor studenten International Hospitality Management in Leeuwarden. Onderwerp: Verbeteren van bezettingsgraden door de inzet van strategische online marketingcommunicatie. Context: een Van der Valk Hotel. Dit is een uitgebreide scriptie (102 pagina's) met diepgaand theoretisch kader en compleet praktijkonderzoek: semi-gestructureerde interviews. De scriptie geeft advies over het verbeteren van de bezettingsgraad door het intensief inzetten op online marketingcommunicatie. Er worden veel recente en relevante voorbeelden gegeven waar een hotel direct mee aan de slag kan. Keuzes worden duidelijk onderbouwd. Deze scriptie heeft alle relevante theorie en modellen om direct zelf met het onderwerp 'verbetering van bezettingsgraden' aan de slag te gaan.

Voorbeeld 4 van de 107 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SCRIPTIE
€15,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
112
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
onbekend
Geupload op
6 januari 2019
Aantal pagina's
107
Geschreven in
2017/2018
Type
Scriptie
Begeleider(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Integrated Marketing Communication
Auteur(s)
Robyn Blakeman
Jaar
Onbekend
Druk
1e druk
Verkoper
ZILVER  
danielemmen
Lid sinds 1 jaar geleden
76 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
5
2
1
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×