VERKOPEN
Zoeken
HANDLEIDING
€2,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
29
0
(0)

Objectivering Behaalde Praktijkresultaten (OBP) HBO Verpleegkunde

Op mijn laatste stageplaats in het ziekenhuis als verpleegkundige was alleen een OBP (Objectivering Behaalde Praktijkresultaten) aanwezig voor de MBO stagiaire, maar niet voor de HBO stagiaire. De OBP werd elke keer gebruikt de week voor de evaluaties (tussenevaluatie en eindevaluatie). Voor mijn stage heb ik daarom een HBO OBP gemaakt die zich richt op de verschillende CanMEDS rollen. Deze kan je (ook als het nog niet op je stage gebruikt wordt) inzetten om goed in beeld te krijgen waar je nog aan kan werken en wat goed gaat. Feedback, maar tegelijk ook een beoordeling die je kan gebruiken als bewijslast voor je stagedocent. Dit bestand heeft 8 pagina's. Hiervan zijn de eerste 6 de lijst die ingevuld kan worden als beoordeling en de laatste 2 de bijlage waarin de CanMEDS rollen uitgebreid zijn uitgelegd. Om de lijst kort te houden staan de verschillende punten kort weergegeven in de lijst, maar de uitgebreide punten staan in de bijlage.

Voorbeeld 1 van de 8 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

HANDLEIDING
€2,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
29
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
9 januari 2019
Aantal pagina's
8
Geschreven in
2017/2018
Type
Handleiding
Bevat
Onbekend
Verkoper
ZILVER  
hbo-vstudent
Lid sinds 1 jaar geleden
128 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
6
19
9
2
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×