Samenvatting The Theory and Practice of Change Management - €10,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor 1JM100 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de 1JM100 overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting The Theory and Practice of Change Management

Samenvatting van het boek The Theory and Practice of Change Management, vijfde druk. Gebruikt bij het vak 1JM100 Management of Organizational Change and Innovation aan de TU/e. ISBN: 9781352001235

Voorbeeld 4 van de 52  pagina's

ollie232

2 beoordelingen

Door: camartin • 7 maanden geleden

Door: sachaid • 9 maanden geleden

De samenvatting is compleet en uitgebreid, maar in sommige stukken zitten zo veel typfouten dat het lezen bemoeilijkt wordt.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

10,48  5x  verkocht
  • (2)
  Toevoegen