VERKOPEN
Zoeken
Opzoek naar meer samenvattingen om het vak ISOCGW01MT te halen? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de ISOCGW01MT overzichtspagina
SAMENVATTING
€2,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
41
6
(1)

Samenvatting Artikelen N@tschool

Samenvatting van de artikelen die te vinden zijn op n@tschool: M.A. Berger, Theoretische Basis Uit: M.A. Berger, Intensieve Gezinsbehandeling; Intensieve hulp aan gezinnen gericht op competentievergroting. Handleiding. Amsterdam/Duivendrecht: PI Research, afdeling GT. April 1999 M.A. Berger, Basishouding van de gezinsmedewerker Uit: M.A. Berger, Intensieve Gezinsbehandeling; Intensieve hulp aan gezinnen gericht op competentievergroting. Handleiding. Amsterdam/Duivendrecht: PI Research, afdeling GT. April 1999 V. Satir, Gezinsgesprekken met kinderen onder de tien Uit: V. Satir, Artikelen over gezinstherapie

Voorbeeld 2 van de 12 pagina's
Beoordelingen ( 1 )
Door 1981Ninja  · 6 maanden geleden
SAMENVATTING
€2,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
41
6
(1)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Vakcode
Geupload op
20 januari 2019
Aantal pagina's
12
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
ZILVER  
mirandadijkdrenth
Lid sinds 3 jaar geleden
87 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
9
13
4
0
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×