Samenvatting KERN A/B/C KTF 5 - €4,99   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting KERN A/B/C KTF 5

Laatste update van het document: 9 maanden geleden

Uitgebreide samenvatting van KERN A-B-C. Alle leerdoelen zijn uitgewerkt met ruime en makkelijke informatie, vaak met voorbeelden. Ik heb met behulp van deze samenvatting een 8 voor mijn KTF gehaald! Vergeet hem niet te beoordelen mocht je 'm willen aanschaffen :)

Voorbeeld 5 van de 25  pagina's

fontysl

Ook beschikbaar in bundel 1

3 beoordelingen

Door: maicelbea • 3 weken geleden

Door: ptatimmermans • 4 maanden geleden

duidelijk. Alleen bij beschrijvende, verklarende en toetsende statistiek is onderzoek uitgewerkt.

Door: Rida147 • 6 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99
  • (3)
  Toevoegen