Module opdracht Strategisch management NCOI - Cijfer 8,5! - €16,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Human Resource Management bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Human Resource Management overzichtspagina 

Essay

Module opdracht Strategisch management NCOI - Cijfer 8,5!

Moduleopdracht voor het vak strategisch management. Is beoordeeld met een 8,5. Beoordeling: U heeft de verschillende examenonderdelen allen gedegen uitgewerkt. De QuickScan van de huidige strategische positie is met behulp van de visie, missie en de strategische doelen inzichtelijk gemaakt. De QuickScan van de interne en externe omgeving zijn met behulp van de DESTEP-analyse en de waardeketen van Porter voldoende helder weergegeven. De resultaten uit de SWOT-analyse zijn in de confrontatie matrix geplaatst en de gekozen strategie vloeit daar logisch uit voort. De implementatie van deze strategie door de gekozen mensen en middelen sluiten daar logisch op aan, prima toepassing van de PDCA-cyclus en de Balanced ScoreCard. De structuur en opmaak van de opdracht zijn eenduidig. Het gebruik van spelling en grammatica is accuraat. De door u gehanteerde schrijfstijl is passend bij het niveau van de opleiding. U past ruim voldoende relevante theorieën toe in de opdracht en laat daarmee overtuigend zien de vertaalslag van theorie naar praktijk te kunnen maken. Gefeliciteerd met het behalen van deze opdracht en veel succes met uw verdere studie.

Voorbeeld 4 van de 16  pagina's

hrm2017

12  beoordelingen

Door: joljeldb • 1 week geleden

Door: hzwaan • 1 week geleden

Door: maritamuhren • 3 maanden geleden

Door: lotmee92 • 3 maanden geleden

Door: angeliquedenouden • 5 maanden geleden

Door: marsheli • 5 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

16,99  43x  verkocht
  • (12)
  Toevoegen