VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€16,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
431
31
(8)

Module opdracht Strategisch management NCOI - Cijfer 8,5!

Moduleopdracht voor het vak strategisch management. Is beoordeeld met een 8,5. Beoordeling: U heeft de verschillende examenonderdelen allen gedegen uitgewerkt. De QuickScan van de huidige strategische positie is met behulp van de visie, missie en de strategische doelen inzichtelijk gemaakt. De QuickScan van de interne en externe omgeving zijn met behulp van de DESTEP-analyse en de waardeketen van Porter voldoende helder weergegeven. De resultaten uit de SWOT-analyse zijn in de confrontatie matrix geplaatst en de gekozen strategie vloeit daar logisch uit voort. De implementatie van deze strategie door de gekozen mensen en middelen sluiten daar logisch op aan, prima toepassing van de PDCA-cyclus en de Balanced ScoreCard. De structuur en opmaak van de opdracht zijn eenduidig. Het gebruik van spelling en grammatica is accuraat. De door u gehanteerde schrijfstijl is passend bij het niveau van de opleiding. U past ruim voldoende relevante theorieën toe in de opdracht en laat daarmee overtuigend zien de vertaalslag van theorie naar praktijk te kunnen maken. Gefeliciteerd met het behalen van deze opdracht en veel succes met uw verdere studie.

Voorbeeld 4 van de 16 pagina's
Beoordelingen ( 8 )
Door angeliquedenouden  · 1 maand geleden
Door marsheli  · 1 maand geleden
Door MM8719  · 2 maanden geleden
Door renatedegroot  · 4 maanden geleden
Door marilonsmolders  · 4 maanden geleden
ESSAY
€16,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
431
31
(8)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
24 januari 2019
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2017/2018
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Strategisch management
Auteur(s)
Jan Eppink
Jaar
Onbekend
Druk
1
Verkoper
ZILVER  
hrm2017
Lid sinds 1 jaar geleden
188 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
10
43
19
0
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×