Geslaagde 4e jaars NCOI eindscriptie HRM - Optimalisering Performance Management - €12,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Human Resource Management bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Human Resource Management overzichtspagina 

Scriptie

Geslaagde 4e jaars NCOI eindscriptie HRM - Optimalisering Performance Management

Dit is een geslaagde (6.9) 4e-jaars NCOI eindscriptie HRM van januari 2019. Het onderwerp is basic; dragen nieuwe PM-vormen meer bij aan medewerker performance dan traditionele vormen? Er zit een uitgebreid theoretisch kader in met logische en moderne (max 5 jaar oud) bronnen. Het praktijkonderzoek (N=32) is uitgewerkt met enquêtes en semi-gestructureerde interviews. Dit is een eenvoudig te begrijpen scriptie die je kunt gebruiken voor jouw eigen onderzoek. Het raamwerk voor een verdiepend onderzoek is er trouwens ook. Het praktijkonderzoek heeft veel aanwijzingen gegeven om op voort te borduren en is letterlijk getranscribeerd.

Voorbeeld 4 van de 55  pagina's

danielemmen

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

12,99  4x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen