VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€3,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
73
3
(0)

Ethiek samenvatting (9,5 gehaald)

Dit is een volledige samenvatting van het vak Wijsgerige Ethiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het vak wordt zowel in het eerste als in het derde jaar gegeven. Dit is op basis van het manuscript van Prof. Dr. Jean-Pierre Wils. en het basisboek Ethiek. Onder andere komen de begrippen normen, waarden, plichten, rechten, geboden, verboden, en geoorloofde handelingen aan bod. Tevens zullen de normatief-ethische theorieën worden besproken (consequentialisme, deontologie, deugdethiek, teleologie, contextualisme). Op het eind van het document staan een hoop oefenvragen met uitgebreide antwoorden. Ik heb heel hard gewerkt voor dit vak en een 9,5 gehaald. Met deze samenvatting ben je meer dan voldoende voorbereid op het tentamen.

Voorbeeld 3 van de 23 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SAMENVATTING
€3,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
73
3
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Nee
Wat is er van het boek samengevat?
H1, H3, H4, H14
Geupload op
10 februari 2019
Aantal pagina's
23
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Gekoppeld boek
Titel boek
Basisboek ethiek
Auteur(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Druk
1
Verkoper
ajunasoerjadi
Lid sinds 1 jaar geleden
8 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
0
1
2
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×